erfaren leder

Cecilie Eriksrud

Cecilie har lang erfaring fra mediebransjen, og er i dag Daglig Leder for det Schibsted-eide profilbyrået Max Social.  De siste årene har hun opparbeidet seg god innsikt og erfaring i hva som motiverer forskjellige generasjoner og individer på jobb, samt hvordan du som bedrift kan tiltrekke seg de rette kandidatene ved hjelp av merkevarebygging. 

Booking

Når tommel opp blir tommel ned: Hvordan lede Gen Z?

Ønsker du å lære mer om hvordan man leder den nyeste generasjonen på arbeidsplassen? Gen Z har helt andre forventninger til arbeidsgivere enn tidligere generasjoner. I dette engasjerende (og ganske morsomme) foredraget vil Cecilie Eriksrud dele sine innsikter om hvordan du kan navigere i de ulike utfordringene ved å lede Gen Z.
Lær hvorfor noe så enkelt som en tommel opp-emoji kan tolkes ulikt, og hvordan du kan kommunisere effektivt med en generasjon som verdsetter frihet og personlig tilpasning. Foredraget vil gi deg verktøyene for å bygge en inkluderende og motiverende arbeidsplass, hvor både Gen Z og andre generasjoner kan trives og yte sitt beste.

Cecilie kan også tilpasse sitt foredrag til din bedrift. 

Kontakt:
Lotte Marlen Emaus O´Dea
+47 909 12 941
lotte@maxsocial.no

Scroll to Top