sinnasnekkeren

Erik Follestad

Manager: Karianne Thorsrud Fjeldheim
+47 934 98 811
karianne@maxsocial.no

Møt Erik – humorist, tidligere idrettsutøver, skuespiller og allsidig entertainer. Da han la opp som 26-årig hockeyspiller ble han programleder i VGTV-serien Spårtsklubben, som han fortsatt leder sammen med Jon Martin Henriksen, Ida Fladen og Mads Hansen. Fra 2024 er Erik den nye Sinnasnekkeren som vises på TVNorge. 

Erik har podkasten ‘Hvordan har du det, mann?’ der han intervjuer aktuelle menn om deres følelsesliv. Podkasten har blitt hyllet for å sette menns følelser på kartet.

I sosiale medier viser han en uglossy hverdag med familieliv, jobb og golf. Han er nedpå, ærlig, og er en profil mange menn relaterer seg til. Erik gjør kommersielle oppdrag med humor og snert som konverterer godt. 

Booking

Har du behov for en kreativ kraft som både kan løfte stemningen til nye høyder og samtidig dykke dypere inn i hjertets dunkende temaer? Da bør du ta en titt på denne mannen.

Med Erik på laget er du sikret en uforglemmelig opplevelse som både fasinerer, berører og får lattermusklene til å jobbe på høygir. Enten du søker en seriøs samtalepartner eller festens midtpunkt, er Erik din mann.

Kontakt:
Lotte Marlen Emaus O´Dea
+47 909 12 941
lotte@maxsocial.no

Scroll to Top