ekspert innen sosiale medier, influencere og merkevarebygging.

Vilde darvik

Vilde er en anerkjent ekspert innen sosiale medier, influencere og merkevarebygging. Med mange års erfaring og suksesshistorier vil hun gi deg verktøyene og innsiktene du trenger for å ta merkevaren din til neste nivå ved å engasjere dine egne ansatte som influencere.

Vilde kan også tilpasse fordraget til din bedrift.

Booking

Den største influenceren jobber allerede i bedriften din. Ønsker du å ta merkevaren din til nye høyder med en langsiktig og kostnadseffektiv strategi? Bli med på trenden som dominerer TikTok og sosiale medier: bruk av interne influencere.

I foredraget “Den største influenceren jobber allerede i bedriften din” vil du lære hvordan bedrifter i økende grad bygger profiler innad i organisasjonen, skaper engasjerende fellesskap og bruker personlig dialog for å styrke lojalitet og troverdighet hos en helt ny målgruppe. Dette er ikke bare en trend, men en verdifull strategi som reduserer avhengigheten av eksterne talspersoner og gir ekte verdi til din bedrift. Book foredraget i dag og oppdag hvordan dine egne ansatte kan bli de mest autentiske og troverdige stemmene for ditt brand.

Vilde kan også tilpasse foredraget til din bedrift. 

Kontakt:
Lotte Marlen Emaus O´Dea
+47 909 12 941
lotte@maxsocial.no

Scroll to Top